прати
RSS канал на статиите на БГ Кредит
Меридиан Мач
www.bggp.net
Лаптопи
Real estate
Банка ДСК предлага услугата кеш бак (cash back) в малките населени места
дата: 2011-01-27

Банка ДСК обогатява практиките си на корпоративна социална отговорност с въвеждането на улеснения за клиентите си в малките населени места.

Масовата практика получаването на заплатите, пенсиите, помощите за безработни и майчинство да става чрез банкова карта. Тази практика понякога е свързана със затруднения за теглене на пари в брой в малките населени места, където няма клон на банка или банкомат.

В грижата си за всички свои клиенти и създавайки удобство за своите картодържатели в селата, като им спестява разходите за пътуване до друго населено място, Банка ДСК започва да предлага услугата кеш бак в някои от малките населени места.

Какво представлява услугата?

Инсталираните ПОС терминални устройства на Банка ДСК в съответни търговски обекти в населеното място позволяват заедно с плащането на закупената стока чрез него да се изтеглят и до 50 лева в брой за всяко плащане с банковата карта.

При плащане на стока с банкова карта на ПОС, Банка ДСК не удържа никакви такси от своите картодържатели, а при теглене на пари в брой, таксата е по-ниска от тегленето от банкомат. Допълнително тази услуга позволява тегленето на „нестандартни” суми, които от банкомат не могат да се изтеглят (например 12,53ст.)

Кметовете на населените места, където се предлага услугата, имат грижата да информират жителите на населеното място по подходящ начин за адреса на магазина с ПОС, откъдето могат да теглят пари в брой при покупка.

Loading...
Още новини:
MKB Unionbank предлага депозит Гранд с гарантирана лихва 8.18%
0% оскъпяване за картодържателите на Пощенска банка в Лазерен Дентал Център
108 ученици от цялата страна получават стипендии от Пощенска банка в размер на 500 лева
8.70% лихва по едногодишните депозити в лева предлага Райфайзенбанк
Eurobank EFG е избрана за „Най-добра банка в Гърция” за 2008 г. от сп. “Euromoney”

Още теми:
Банка Булбанк (Bulbank)
Банка Български кредит
Банка ДСК (DSK bank)
Банка Пиреос (Piraeus Eurobank)
Българо американска кредитна банка (БАКБ, BACB)
<