прати
RSS канал на статиите на БГ Кредит
Меридиан Мач
www.bggp.net
Лаптопи
Real estate
Спестовна сметка „Мега” спечели голямата награда „Финансов продукт на годината”
дата: 2009-03-05

Пощенска банка спечели голямата награда „Финансов продукт на годината” за спестовна сметка „Мега” на специализираното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”, което се провежда в Международния панаир, Пловдив, от 4 до 6 март под патронажа на министъра на финансите Пламен Орешарски. Банката спечели още наградите в категории „Депозитни продукти и влогонабиране” за спестовна сметка „Мега” и „Инвестиционни продукти” за взаимните фондове, предлагани от Пощенска банка.

„Тази награда е поредното признание, че правим най-доброто за своите клиенти в добри и в предизвикателни времена”, заяви на награждаването Антъни Хасиотис, главен изпълнителен диркетор на Пощенска банка, който посвети наградата на служителите на банката. По-рано в качеството си на председател на Гръцкия бизнес съвет в България г-н Хасиотис направи изказване в рамките на откриващата сесия на съпътстващата международна конференция на тема „Финансовият сектор в условия на глобална финансова и икономическа криза: Решенията за България”.

Пощенска банка участва за седма година в специализираното, международно финансовo изложение „Банки, Инвестиции, Пари”. Банката предлага на посетителите на изложението промоционално две кредитни карти с половин годишна такса и новия депозит „Авансова лихва”, който дава на клиентите възможност да получат предварително лихвата от депозита си при откриването му. Щандът на банката се намира в палата 7 на панаирния град. От 2003 г. досега Пощенска банка е носител на тринадесет награди от финансовото изложение.


източник: БГ Кредит
Loading...
Още новини:
Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Юробанк И Еф Джи България АД, получи приза „Банкер на годината 2007”
Банка ДСК предлага нов продукт – срочен влог „ДСК Палитра”
Банка ДСК с нов кредитен продукт за търговци
В Пловдив бе открита новата сграда на Финансов център
И Цветан Василев стана "Банкер на годината" (КТБ)
<