прати
RSS канал на статиите на БГ Кредит
Меридиан Мач
www.bggp.net
Лаптопи
Real estate
дата: 2011-04-12
На 27 април 2007 година се осъществява юридическото обединение на Хеброс”, „Биохим” и „Булбанк” под името УниКредит Булбанк. С това банката се превръща в най-голямата финансова институция в страната, държейки една четвърт от пазара. Групата „Уникредит” е най-голямата финансова институция в Европа и оперира в повече от 20 страни. Наред с дългогодишните отличия на Булбанк (девет поредни пъти носител на престижната награда "Euromoney Award for Excellence 2002" от авторитетното английско месечно издание "Euromoney", ежегодните признания на английското специализирано финансово месечно издание за региона на Централна Европа "Finance Central Europe" и други), УниКредит Булбанк продължава своето успешно развитие. Обединената УниКредит Булбанк получава най-високия рейтинг в България от Standard & Poor’s. Най-авторитетната рейтингова агенция в света Standard & Poor's определя рейтинг BBB+ на УниКредит Булбанк. Рейтинг BBB+ е в най-високата категория инвестиционен рейтинг заедно с ААА, АА и А. Краткосрочният кредитен рейтинг се потвърждава на А-2, а перспективата се определя на “стабилна”. Така УниКредит Булбанк има най-високият рейтинг, който влиятелната агенция е присъждала на българска банка досега.
източник: БГ Кредит
дата: 2009-03-23
Как се философства с чук Съвестта, която терзае човека и нерядко даже го понася към гибелта, никога не е тревожела Ари. Понятието грях за него не съществувало. Животът, от неговата своеобразна гледна точка, имал само две страни – сила и слабост. Пътищата са праведни и неправедни? Това оразличаването за него било немислимо. Добро и зло? Глупости, измислени от поповете за собствена изгода. Нравственост и безнравственост. Истинска измама
източник: БГ Кредит
дата: 2009-03-16
Презентация за асансьора е устойчив термин, койт означава кратък разказ за концепцията на продукта или проекта/услугата. Защо за асансьора? Защото става дума за разказ, който трябва да бъде максимално изчистен, за да привлече слешателя в малкото време, с което разполагате, за да го представите. Едно слизане с асаньор е около 30 секунди, да кажем, така че пригответе си добре резюмето!
източник: БГ Кредит
дата: 2009-03-09
Често ни се случва да трябва да отговаряме на всевъзможни въпроси във различни ситуации с автоматични отговори. Какво правим обаче със сложните въпроси? И не е ли всеки въпрос сложен? Понякога от един отговор можеш да научиш не само важна информация, но и да опознаеш човека до теб до детайл. В следващите абзаци ще ви представим няколко стъпки, които ще ви помогнат да се ориентирате в света на сложните въпроси. Умението да се отговаря ясно, кратко и завладяващо само ще ви спечели комплименти!
източник: БГ Кредит
дата: 2009-03-05
Какво ще представлява една фирма днес, ако отделя внимание единствено и само на парите, които успява да заработва? Съвременният свят на възможности и промени изисква от всеки един мениджър да сглоби екипа си по-ефективен начин, но затова не му е необходимо едностранно умението – да подберете квалифициран персонал. Екип преди всичко се изразява в това да сплотиш хората в него и умело да намериш равновесие между слабостите и големите върхове.
източник: БГ Кредит
дата: 2009-03-02
42. Ulefos Jernvaerk Бизнес: метали Компанията е създадена през 1657 г. в Телемарк, Норвегия. На 8 август 1657 г. крал Фредрик ІІІ издава кралски декрет, с който позволява на семейство Капелен да започне фирмена дейност. През годините семейството бива въвлечено в различни бизнес дейности: от корабовладелчество и търговия до производство на метали.
източник: БГ Кредит
дата: 2009-02-23
Разказвали сме ви за много семейни начинания в бизнеса, като всяко едно от тях е било уникално само по себе си. Този път ще ви запознаем с историята на семейство Мюле. Това е най-богатата фамилия във Франция. По света те са известни с веригата за хранителни стоки Auchan или европейският Wal-Mart.
източник: БГ Кредит
дата: 2009-02-16
33. Kikkoman Бизнес: производство на соеви сосове Компанията е създадена през 1630 година в град Нода, Япония. През началото на 17 век Шике Маки избягва в Нода, след като нейният съпруг бива убит по време на нападениена замъка Осака. Там тя започва малък бизнес – прави най-различни соеви сосове.
източник: БГ Кредит
дата: 2009-02-12
Питър Шиф, президент на „Euro Pacific Capital” и автор на „Малка книжка на движенията на бика на пазара на мечките”, изказа мнението си по повод политиката на САЩ по отношение на въпросите на съвременната икономика:
източник: БГ Кредит
дата: 2009-02-09
Винаги са ме питали как преуспях. Ако някой път ви се случи да бъдете край мен за ден-два, ще забележите, че приятелите ми надхвърлят 30-те, а в повечето случаи и 50-те. Когато започнеш да се движиш в такава обстановка, ще разбереш рано или късно, че те разполагат с ужасно много опит, натрупан през годините, който между другото те нямат нищо против да споделят с теб.
източник: БГ Кредит
 1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  » 
:: последните новини ::
:: последните статии ::
<