5.9% лихва за кредит Автомобил от Алианц Банк България

Нови, по-добри условия и лихви по автомобилните си кредити предложи Алианц Банк България. Лихвата по кредита за нов автомобил е вече 5,9% в лева и в евро, като максималният размер на кредита е до левовата равностойност на 50 000 евро. Освен по-ниска лихва, Алианц Банк България увеличи и срока за изплащане на кредита на 6 години.

„Предлагането на нови, аткрактивни условия по кредита са продиктувани от нашия стремеж да отговорим на потребностите и търсенията на клиентите. С този целеви кредит ние им предоставяме още една алтернатива при покупката на автомобил. Освен лихвата, изключително предимство е, че прехвърлянето на собствеността на автомобила върху купувача се извършва при отпускането на кредита, а не както е в общата практика – след погасяването му”, коментира Росен Станимиров, изпълнителен директор на Алианц Банк България.

Кредитът е предназначен за покупка на нов, употребяван лек или лекотоварен автомобил и от него могат да се възползват както физически лица, така и фирми. Изискването за самоучастие на потребителите е минимум 20% от стойността на нов и 30% от употребяван автомобил.

Високо ценени от клиентите са и пакетните предложения с преференциални условия, които банката предлага към своите продукти. С автомобилния кредит клиентът получава безплатна застраховка "Помощ при пътуване – Автоасистанс", както и преференциални условия по застраховка Автокаско в ЗАД Алианц България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *