Банка ДСК предлага нови промоционални лихви по срочни влогове в лева и евро

От 1 април т.г. Банка ДСК стартира промоционална кампания по срочни влогове в лева и евро за физически лица. Тя ще продължи до 29 май 2009 г.

Кампанията обхваща всички новооткрити срочни влогове на физически лица в лева и евро за срок от 1, 3, 6 и 12 месеца. Минималната сума за откриването на такъв депозит е 250 лева или евро.

Изгодни за многобройните клиенти на Банка ДСК са промоционалните лихви по тези влогове. Лихвите за левови депозити варират от 6.10 % при едномесечен влог за суми до 30 000 лв, до 9.30 % за 12-месечен влог на суми от и над 30 000 лв. При депозити в евро промоционалните лихви са малко по-ниски. Те започват от 5.00% при едномесечен влог за суми до 30 000 евро и стигат до 7.80% за 12-месечен влог на суми от и над 30 000 евро.

Срочните влогове по новата промоционална кампания на Банка ДСК може да се откриват чрез внасяне на суми в наличност или чрез тяхното прехвърляне от спестовни влогове или разплащателни сметки, открити в Банката. Възможно е също клиентът да си изтегли частично суми от съществуващ вече влог в Банка ДСК или да промени неговия срок или вид на валутата. Открит по този начин влог също се включва в промоцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *