# Banner Widget

"За да получиш заем, първо трябва да докажеш, че не се нуждаеш от него."

закон на Мърфи

Пощенска банка е официална банка на „Стройко 2000”

Пощенска банка ще участва в пролетното издание на строителното изложение „Стройко 2000”, което ще се проведе от 25 до 31 март 2009 г. в Националния дворец на културата. Банката ще представи своите продукти и услуги, както и актуални промоции по кредитни карти и разнообразни дългосрочни и краткосрочни депозитни продукти.

Посетителите на „Стройко 2000” ще научат за възможността да кандидатстват едновременно за две кредитни карти, American Express и Visa Classic, с 50% отстъпка от годишната такса за първата година и за двете карти. Банката ще представи още преференциалните лихви и условия по 4-месечен Великденски депозит за физически лица с 9% годишна лихва в лева и 7% годишна лихва в евро, както и промоционални, пролетни 3, 6 и 12-месечни депозити, по които лихвите достигат до 9% за спестявания в лева.

Щандът на Пощенска банка ще бъде разположен на 7-мия етаж на НДК, където експерти от финансовата институция ще консултират посетителите на изложението. Финансовата институция е традиционен партньор на изложението за архитектура, строителство и обзавеждане, произведено в България, и за поредна година ще бъде официална банка на „Стройко 2000”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *