Спестовна сметка „Мега” спечели голямата награда „Финансов продукт на годината”

Пощенска банка спечели голямата награда „Финансов продукт на годината” за спестовна сметка „Мега” на специализираното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”, което се провежда в Международния панаир, Пловдив, от 4 до 6 март под патронажа на министъра на финансите Пламен Орешарски. Банката спечели още наградите в категории „Депозитни продукти и влогонабиране” за спестовна сметка „Мега” и „Инвестиционни продукти” за взаимните фондове, предлагани от Пощенска банка.

„Тази награда е поредното признание, че правим най-доброто за своите клиенти в добри и в предизвикателни времена”, заяви на награждаването Антъни Хасиотис, главен изпълнителен диркетор на Пощенска банка, който посвети наградата на служителите на банката. По-рано в качеството си на председател на Гръцкия бизнес съвет в България г-н Хасиотис направи изказване в рамките на откриващата сесия на съпътстващата международна конференция на тема „Финансовият сектор в условия на глобална финансова и икономическа криза: Решенията за България”.

Пощенска банка участва за седма година в специализираното, международно финансовo изложение „Банки, Инвестиции, Пари”. Банката предлага на посетителите на изложението промоционално две кредитни карти с половин годишна такса и новия депозит „Авансова лихва”, който дава на клиентите възможност да получат предварително лихвата от депозита си при откриването му. Щандът на банката се намира в палата 7 на панаирния град. От 2003 г. досега Пощенска банка е носител на тринадесет награди от финансовото изложение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *